WIE-netwerk

WIE brengt managers en HRM'ers van de  samenwerkende IGOM organisaties op interactieve wijze bij  elkaar. Deelname is kosteloos en er is inmiddels een groot aanbod aan deelnemers actief op WIE.

 

WIE is een digitaal platform waarop  managers en HRM'ers kunnen samenwerken, elkaar kunnen ontmoeten en informatie uitwisselen. We nodigen de managers en HRM'ers van harte uit om kennis te maken met deze digitale samenwerkingstool.

Met deze  tool richt IGOM  zich op de versterking van employability. WIE is tevens gericht op efficiency door  het delen en samen oplossen van managementvraagstukken.  WIE kan een belangrijke bijdrage leveren aan organisatie- en individuele ontwikkeling. Het WIE platform biedt u de mogelijkheid vragen te stellen over capaciteit en expertise en ook antwoorden te geven aan vakgenoten en collega-managers.

 

Het fungeert ook als virtueel kantoor waar u informatie kunt uitwisselen en in besloten groepen van o.a. managers en HRM'ers kunt samenwerken. Deze laatste groep kan elkaar tevens vinden in de vakgroep HR. 

 

ACTIEF praktijkervaringen met elkaar delen: Dat is de kracht van het WIE platform!

 

Samen met u kan het WIE platform zich verder ontwikkelen tot hét virtueel netwerk voor alle IGOM managers en HRM'ers. Bezoekt u het platform voor het eerst en bent u manager of HRM-er van één van de deelnemende organisaties, klik op deze link om u aan te melden.

Na aanmelding ontvangt u per mail bericht zodra uw aanvraag geaccordeerd is.

 

Daarnaast zijn er diverse projectgroepen die in een eigen omgeving op het WIE platform kennis en informatie uitwisselen. Wilt u een projectgroep opstarten waarbij een afgeschermde groep op dit digitaal platform van toegevoegde waarde kan zijn, laat het ons dan even weten.